سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر ایرمیک محلبی آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

شیر:۴ لیوان ⁣
شکر:۱ لیوان ⁣
آرد سمولینا (ایرمیک):۹ ق غ ⁣
وانیل ۱/۲ ق چ ⁣

مواد لازم برای سس روی دسر:⁣

آلبالو: نیم کیلو ⁣
آب آلبالو:۱/۲ لیوان ⁣
شکر:۱فنجون ⁣
نشاسته ذرت:۱ ق غ ⁣
آبلیمو:۱/۲ ق چ ⁣


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا شیر وشکر و آرد سمولینا رو خوب هم میزنیم تا آرد سمولینا تو شیر حل بشه وگوله نشه بعد روی حرارت میزاریم ومدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و در آخر وانیل رو اضافه کرده و خاموش می‌کنیم و در قالب چرب شده میریزیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال میزاریم.

تهیه سس روی دسر:⁣

آلبالو و آب آلبالو و شکر رو حرارت میزاریم تا بجوشد وقتی جوشید و آب آلبالو رو به اتمام بود نشاسته ذرت رو با ۱/۲ آب سرد حل می‌کنیم و به سس اضافه کرده میزاریم چند تا قل بزنه و سس غلیظ بشه و در انتها ابلیمو رو اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم ⁣
دسر رو از قالب خارج کرده و سس رو روی دسر میریزیم.

نوش جان

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.