به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک گردویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
شیر ۲۵ گرم
ماست ۲۵ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چایخوری سرصاف
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ هارو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا ابری شکل بشه و از ظرف نریزه. سفیده رو داخل یک ظرف دیگه میریزیم و داخل کاسه همزن زرده، پودر قند و وانیل را با همزن میرنیم تا کاملا کرمی و کشدار بشه. شیر، ماست، روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد گردو را اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودررا با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به تناوب با سفیده تخم مرغ به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی فولد میکنیم. قالب را چرب میکنیم و کف آن کاغذ روغنی میندازیم و مواد را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد (فر برقی ۱۵۵) بمدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
کیک را پس از پخت از فر خارج کرده و روی پایه قرار میدهیم تا کمی خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین میکنیم.
منبع: ashpazi ba bartarinha
انتهای پیام/