سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان پواچا پلنگی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان پواچا پلنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان پواچا پلنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم برای خمیر:

شیر ولرم ۱ پ

 آب ولرم ۱ پ

خمیر مایه ۱ ق م

روغن مایع ۱ نصف پ

نمک ۴ ق م

شکر ۱ ق غ

آرد ۴,۵ الی ۵ پ.

مواد میانی

پنیر سفید

جعفری خرد شده

مواد لازم برای سس:

خمیر مایه ۱ ق م

آرد برنج نصف پ

روغن مایع ۲ ق غ

نمک ۱ ق چ

شکر ۱ ق م

آب ۱,۴ پ


بیشتر بخوانید


طرزتهیه:

برای خمیر نمک و شکر و آب و شیر و روغن رو در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید تا شکرش آب شود، آرد و خمیر مایه رو هم اضافه کرده خمیر رو ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید، خمیر رو بپوشونید در محیطی گرم استراحت دهید.

بعدش خمیر ها رو تقسیم بندی کنید اندازه نارنگی باشه، در سطح مورد نظر بچینید و یکی از خمیر هارو برداشته با دست چاله درست کنید و داخلش پنیر و جعفری بریزید و کامل گرد ببندید در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر هارو بافاصله بچینید، مواد سس رو هم در ظرفی ریخته باهم مخلوط کنید و با قاشق یا فرچه به رویه خمیر بمالید فر رو از قبل گرم کرده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ درجه تا زمانی که روش طلایی شود بپزید.

برای این مقدار سس فقط به اندازه‌ی یک سینی پواچا می‌رسد برای سینی دوم می‌تونید دوباره سس رو درست کنید.

منبع:turk_yemek_tarifleri

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.