مجتمع پتروشیمی کاوه با سرمایهگذاری ۹۵۰ میلیون دلاری بخش خصوصی اجرا شده است و با دریافت روزانه ۶ میلیون مترمکعب گاز طبیعی، ظرفیت تولید روزانه ۷ هزار تن و سالانه ۲.۳ میلیون تن متانول با گرید AA را داراست.
بیشتر بخوانید
یوتیلیتی و اسکله صادراتی اختصاصی از مزایای متانول کاوه محسوب و پیشبینی میشود این مجتمع سالانه ۴۰۰ میلیون دلار درآمدزایی برای کشور داشته باشد.
مجتمع پتروشیمی متانول کاوه در زمینی به مساحت ۲۲۰ هکتار در سواحل غربی شهرستان دیر استان بوشهر واقع در پارس شمالی احداث شده و ۶۶ درصد از کل سرمایهگذاری این طرح از مهندسی و ساخت تا تأمین تجهیزات از توانمندی و ساخت داخل استفاده شده است.
گفتنی است، بهرهبرداری از ۱۷ طرح جهش دوم صنعت پتروشیمی برای سال ۹۹ برنامهریزی شده است که پتروشیمی میاندوآب بهعنوان نخستین طرح یک ماه گذشته و سه طرح پتروشیمی کاوه و پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه و واحد کاتالیست پتروشیمی لرستان نیز امروز بهطور رسمی افتتاح شدند. در صورت بهرهبرداری از این ۱۷ طرح، ظرفیت این صنعت از ۶۶ میلیون تن کنونی با ۳۵ درصد رشد به ۹۰ میلیون تن در سال میرسد.
بهرهبرداری از ۲۷ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۰ و تحقق کامل جهش دوم صنعت پتروشیمی برنامهریزی شده است، بهطوری که ظرفیت صنعت پتروشیمی به سالانه ۱۰۰ میلیون تن با درآمد ۲۵ میلیارد دلار خواهد رسید.
انتهای پیام/