سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش جریمه ساخت و ساز‌های بدون مجوز در یزد

مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و ساز‌های شهری گفت: شرط صدور پروانه برای اسناد مالکیت عادی و مشاعی از حداقل ۲۰۰ متر به ۱۲۰ متر کاهش یافت.

علی نوری مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و ساز‌های یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،  گفت: صدور پروانه برای املاک و اراضی بدون مجوز پیش از این با محدودیت وسعت و زمان مواجه بود که با رای شورای شهر این محدودیت‌ها کاهش یافت.

او هدف از اصلاح این قانون را تشویق به قانون مداری شهروندان دانست و افزود: تفکیک مالکیت غیر مجاز محاسبات شهری را دچار اختلال می‌کند و حجم نامشخصی از جمعیت با نیاز‌های بهداشتی، درمانی، تفریحی، آموزشی و خدمات شهری را در منطقه‌ای متمرکز کرده که امکان برآورد نیاز آن‌ها به لحاظ عمرانی نبوده است.

مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و ساز‌های شهری اظهار داشت: بسیاری از برنامه‌های شهرسازی ناظر به مولفه‌های فرهنگی است که با بر هم خوردن بافت اجتماعی در قالب جایگری بدون مجوز، با خدشه‌های فرهنگی بسیاری مواجه می‌شویم.

او افزود: گشت ساختمان شهرداری واحد نظارت بر ساخت و ساز‌های شهری است که با وجود عکسبرداری‌های هوایی از امسال توان تشخیص و جلوگیری از فعالیت‌های غیر مجاز در این حوزه را به ما می‌دهد.

نوری با اشاره به نظارت گشت ساختمان در منطقه چهار یزد گفت: از امروز مناطق یک و سه نیز شامل پوشش نظارتی این واحد قرار می‌گیرند که واحد‌های متخلف تا پایان سال ۹۸ با پرداخت مبنای جریمه اندک قادر به دریافت مجوز بوده اند در حالی که از سال ۹۹ ساخت و ساز‌های غیر مجاز تنها با پرداخت جریمه‌های قابل توجه پروانه کسب می‌کنند.

به گفته نوری از سال ۹۸ تا کنون ۵۴ پروانه صادر شده است که منطقه چهار یزد سهم بیشتری از این آمار را به خود اختصاص داده و بیشترین جریمه‌ها متوجه املاک دارای پارکینگ غیر مجز بوده است.

مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و ساز‌های شهری در ادامه از معرفی بنگاه‌های متخلف خبر داد و بیان کرد: استانداری و دادستانی به شدت پیگیر فعالیت‌های غیر مجاز بنگاه‌ها هستند و شهرداری وظیفه معرفی آن‌ها را به عهده دارد.

نوری با معرفی سامانه استعلام کاربری اراضی esup.yazd.ir خاطر نشان کرد: هر شهروند می‌تواند پیش از خرید ملک از طریق سامانه ایساپ نسبت به صحت و نوع کاربری ملک اطلاعات کسب کند و برای توضیحات بیشتر ه دفاتر کارگزاری و شهرداری مراجعه کند.

نوری همچنین از صدور غیر حضوری پروانه‌های ساخت و ساز در آینده خبر داد و گفت: هم اکنون نامه شهرداری و سند رسمی ملک برای قانونی پیش رفتن روند صدور کافی است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.