به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، نعمتالله ترکی معاون وزیر راه و شهرسازی در دیدار با استاندار سمنان با اشاره به ادغام دو وزارتخانه راه و ترابری و مسکن و شهرسازی در سال ۹۰ اظهار داشت: این طرح از همان ابتدا مشکلات زیادی را با توجه به تفاوت حیطهی فعالیت تخصصی این دو وزارتخانه ایجاد کرد.
او بابیان اینکه اکنون اصلاح ساختار سازمانی وزارت راه و شهرسازی هم در حیطهی ملی و هم استانی بهعنوان مهمترین رویکرد این وزارتخانه در دستور کار قرار دارد، افزود: چهار اداره کل مستقل در حوزه راه و شهرسازی استان سمنان در این راستا ایجاد میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی بابیان اینکه این طرح در صورت موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور اجرایی میشود، ابراز داشت: با توجه به تفکیکها و ادغامهای انجامشده در وزارت راه و شهرسازی میتوان چنین نتیجه گرفت که تاکنون هدفگذاریهای اولیه محقق نشده است و باید این رویه اصلاح شود.
نعمت الله ترکی با اشاره به اینکه برای تحقق دو اداره کل مستقل در حوزه مسکن و شهرسازی و همچنین راهداری، حملونقل و لجستیک ایجاد میشود، گفت: با تصویب این طرح درمجموع چهار اداره کل مستقل در حوزه شرق و غرب استان سمنان ایجاد میشود.
او با تأکید بر اینکه بر این اساس تمامی اقدامات در حوزه ساخت، مرمت و نگهداری جادهها در حیطه فعالیت ادارات راهداری، حملونقل و لجستیک خواهد بود، ابراز کرد: رفع مشکلات پروژههای اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان و شرق این استان در دستور کار قرار میگیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اختصاص بخشی از سه درصد سهم توازن به پروژههای راه و شهرسازی این استان بیان کرد: پیگیری تخصیصهای استانی نیز برای رفع مشکلات پروژههای این مجموعه نقشآفرین است.
علیرضا آشناگر استاندار سمنان در نشست با نعمت الله ترکی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با انتقاد از کندی روال اجرای طرحهای ملی حوزه وزارت راه و شهرسازی در استان سمنان گفت: طرحهای ملی حوزه راه و شهرسازی در استان سمنان پیشرفت قابل قبولی ندارد و بهعنوان مثال کندی اجرای طرح محور دامغان- معلمان و برخی طرحهای دیگر موجب گلایه مندی مردم و اقشار مختلف این استان شده است.
او بیان کرد: در سال پایانی فعالیت دولت تدبیر و امید گشایشی در تکمیل این طرحها و به ویژه طرحهای با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در استان سمنان ایجاد شود که بی تردید این اقدام موجب ایجاد تحول در این حوزه در حوزه استان سمنان خواهد شد.
استاندار سمنان افزود: با تلاش نمایندگان وقت مردم در مجلس شورای اسلامی و همکاری مسئولان استان سمنان، تشکیلات دو اداره کل راه و شهرسازی در شرق و غرب استان ایجاد شد که با توجه به گستردگی جغرافیایی استان، سهم بسزایی در تسهیل خدمات رسانی به مردم ایفا کرده است.
آشناگر اظهار داشت: با وجود تمام مشکلات در ابتدای تفکیک دو اداره کل راه و شهرسازی، اکنون شاهد انجام امور به صورت عادی و معمول در این مجموعه هستیم و هر یک از ادارات راه و شهرسازی وظایف محوله خود را به نحو شایسته در دو سوی استان به انجام میرسانند.
او به مشکلات اداره کل راه و شهر سازی در حوزه مرکز و غرب استان سمنان نیز اشاره کرد و گفت: مشکل تامین نیروی انسانی مورد نیاز در اداره کل راه و شهرسازی استان باید از سوی وزارت راه و شهرسازی پیگیری و رفع شود.
استاندار سمنان گفت: با توجه به مستندات موجود اراضی در اختیار اداره کل راه و شهرسازی استان قدری بیش از تشکیلات این مجموعه است که بر اساس مصوبه کارگروه مولدسازی و فروش اموال و داراییهای دولت در استانداری سمنان، مقرر شد تا بخشی از این اراضی به عنوان املاک مازاد معرفی شود و به فروش برسد تا امکان استفاده بهینه از این اراضی فراهم شود.
آشناگر افزود: مدیریت ارشد استان سمنان تمایل دارد تا این اراضی در اجرای طرح ملی مسکن مورد استفاده قرار گیرد و وزارت راه و شهرسازی نیز با نظر مساعد در این زمینه اقدام کند.
او بیان کرد: فرسودگی ساختمان محل استقرار، کهنگی تجهیزات و ادوات و کمبود شدید نیروی انسانی از مهمترین معضلات حوزه راه و شهرسازی شرق استان است که سبب شده برخی پستهای سازمانی به صورت بلاتصدی باقی بماند که این امر مشکلاتی را برای مدیران و کارکنان ایجاد کرده است.
استاندار سمنان تاکید کرد: منابع اعتباری استان کفاف ساخت بنای جدید این اداره کل را نمیدهد و لازم است به منظور زیرسئوال نرفتن کارآمدی این مجموعه، هر چه سریعتر چارهای از سوی وزیر راه و شهرسازی برای این مساله درنظر گرفته شود.
استاندار سمنان اضافه کرد: ادغام وظایف حوزه راهداری و مسکن در شرق استان باید با جبران خدمات و افزایش انگیزه کارکنان جبران شود و بازتعریف ساختار تشکیلاتی و سامان بخشی پرداختیها به کارکنان از امور ضروری و لازم الاجراست که باید مورد توجه وزارت راه و شهر سازی قرار گیرد.
استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار کیلومتر راه روستایی دارد.
انتهای پیام / م