سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش دنگو

در این مطلب دستورالعمل تهیه آش دنگو آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش دنگو از غذا‌های محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که سرشار از حبوبات می‌باشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد، چون به اعتقاد مردم استان این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و معجزه می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این آش خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

- عدس
- لوبیا چشم بلبلی
- لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌روید.)
- ماش
- نخود
- گندم (مقدار گندم بیشتر از بقیه حبوبات باشد)
-  ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می‌کنیم؛ گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است.

بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۲۴ ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
این اش دندون اول بچه دندون رو است
رضایی
۲۳:۳۴ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
این نوع آش رو ما بهش میگیم آش دندونی و برای بچه هایی درست میکنیم که برای اولین با دندون در میارن
در خوزستان
ناشناس
۱۹:۲۰ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
این که اصلا ادویه وطعم دهنده نداشت فقط حبوباتو قاطی کردی پختی تمام
فاطمه
۱۹:۱۵ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
ایل افشار هم با همین اسم اش دنکو درست می‌کند اما سبزی اش با این نام نیست. گندم سفید شده استفاده می‌شود یک شب بار گذاشته میشه روغن دنبه گوسفند داغی استفاده می‌کنیم.خیلی خوشمزه است. مخصوصا توی زمستان وقتی برف هم آمده باشد
شادی
۱۷:۴۶ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
در لرستان این آش را به نام آش دندان می شناسند و در هنگام رویش اولین دندان بچه می‌پزند و پخش میکنند.
M
۰۹:۵۳ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
این غذاراماهمیشه درست میکنیم خیلی خشمزه هست
ناشناس
۲۳:۵۷ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
این غذا خوزستانیه ولی ما توش لیزک نمیریزیم فقط حبوبات با فلفل سیاه ونمک غذای دنگو منظورم هس!!!
بینام
۰۸:۰۶ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
پیاز داغ نمیخاد؟
فاطمه
۱۴:۱۳ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
این غذا بین اکثر مناطق لر نشین مشترک من ساکن چارمال بختیاریم واین اش داریم تو منطقمون