به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پکوره یا همان فلافل (پکوره هندی یا پاکوره مرغ) از غذاهای سنتی مردم استان سیستان و بلوچستان است که در ماه مبارک رمضان تقاضا برای این غذا خیلی زیاد است. مصرف این غذا در ماه رمضان به قدری زیاد است که پخت آن در منزل جوابگو نیست و این غذا در مکانهایی بیرون از خانه هم پخت و عرضه میشود.
این غذای سنتی تند است و با ترشی سرو میشود و در ساندویچیها بجای گوجه فرنگی و خیارشور، ترشی استفاده میکنند. اصل این غذای سنتی از لبنان و هند است.
مواد لازم
آرد نخود: ۳ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سبز: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
دانه گشنیز: به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده پوستش را گرفته و به صورت ریز رنده میکنیم.
پیاز رنده، گشنیز، فلفل تازه و ادویه و آرد نخود را مخلوط میکنیم.
مقداری آب کم کم به آن میافزاییم تا حالت خمیری به دست آید.
سپس سیب زمینیهای رنده شده را به خمیر به دست آمده اضافه میکنیم.
خمیر را حدود ۲۰ دقیقه در ظرف گذاشته و داخل یخچال قرار میدهیم.
در نهایت به صورت گلولههای کوچک در آورده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/