او گفت: برای اجرایی کردن مدیریت آب و خاک اراضی پایاب سد زاگرس ۶ شرکت تعاونی تشکیل گردیده و مقدمات تبدیل یک واحد آب بران نیز به شرکت تعاونی تولید به منظور مدیریت واحد و اجرایی نمودن دستورالعمل ها فراهم گردیده است.
صفایی گفت: همه مسئولین و ادارات مرتبط بایدهمکاری مضاعفی با هم داشته باشند. تا شاهد رفع مشکلات و نواقص شبکه زاگرس باشیم. همچنین بتوانیم آب را به مزارع کشاورزان که امروز این آب برای آنها تبدیل به سراب گشته برسانیم.
او گفت: پیمانکار طرح باید نسبت به ترمیم و رفع مشکلات شبکه انتقال آب اقدامات لازم را بعمل آورد و شرکت آب منطقه ای تمهیدات لازم جهت تامین آب مورد نیاز ۲۵۰۰ هکتار از اراضی تحت پایاب سد زاگرس جهت کشتهای تابستانه فراهم کند و با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان نسبت به برطرف نمودن مشکلاتی نظیر پاکسازی رسوب گیر ها وخطوط انتقال آب اقدام نمایند.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه افزود: سازمان تعاون روستایی با رایزنی با سازمان مرکزی تعاون روستایی نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی جهت بهره برداران اقدام لازم را صورت دهد و یک گروه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به منظور پیگیری بیشتر و هماهنگی و اطلاع رسانی بین مدیران و کارشناسان طرح ایجاد گردد.
انتهای پیام/ز