در این نامه آمده است: «در اجرای ماده یک از قانون تشکیل سازمان میراثفرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی حفظ میراثفرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد ۲ و ۳ آییننامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۶ هیاتوزیران و با رعایت مقررات آییننامه اجرایی مذکور، میراثفرهنگی ناملموس با عنوان «مهارت پخت غذای محلی میشور (ماهی شور)» به شماره ۱۸۹۸، «مهارت پخت غذای محلی دو پیازه میشور (ماهی شور)»" به شماره ۱۸۹۹، «مهارت تسبیحسازی با هسته خرما» به شماره ۱۹۰۰، «مهارت صدفسازی استان بوشهر» به شماره ۱۹۰۱، «مهارت پخت نان محلی گرده» به شماره ۱۹۰۲، «مراسم عید تلخک» به شماره ۱۹۰۳، «مهارت پخت غذای قیمه و شکر پلو بوشهری» به شماره ۱۹۰۴ و "روش تهیه غاپ (پنیر درخت خرما) " به شماره ۱۹۰۵ در تاریخ ۱۳۹۸/۴/۴ به ثبت رسیده است. هرگونه اقدام که موجب حفظ و احیای این میراث شود، مورد تأکید است.»
انتهای پیام/ک