به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی یوسفی رئیس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا گفت: برداشت انگور یاقوتی ارگانیک از نیمه اول مردادماه با تلاش جوامع محلی آغاز شده و تا اوایل شهریور ادامه دارد.
او با بیان اینکه انگور شیمبار از نوع یاقوتی و دارای کیفیت مطلوب است که به دلیل ۱۰۰ درصد طبیعی بودن طرفداران بسیاری دارد، افزود: وسعت تالاب شیمبار حدود ۲ هزار هکتار است که تقریبا حدود ۷۰۰ هکتار آن به تاکستان طبیعی اختصاص یافته است.
یوسفی با اشاره به اینکه برداشت این محصول با تلاش افراد بومی انجام و علاوه بر خود مصرفی، مازاد آن نیز به عنوان سوغات فصلی به بازار ارائه میشود، اظهار داشت: تالاب شیمبار یکی از بزرگترین تاکستانهای طبیعی کشور را در دل خود جای داده و با گونههای مختلف گیاهی نقش مهمی در امرار و معاش مردم منطقه ایفا میکند.
به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا، پوشش عمده و قالب گیاهی در محدوده ۲ هزار هکتاری تالاب شیمبار درختچههای جاز، پده، گز، تمشک، زالزالک، انگور وحشی یاقوتی است که غنای طبیعی و تنوع گونهای بالای این منطقه را نشان میدهد.
انتهای پیام/گ