سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کماج محلی با گوشت خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کماج محلی با گوشت را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کماج انواع مختلفی دارد و در هر شهری این نام مخصوص یک غذای سنتی است. اکثریت فکر می‌کنند که کماج نام یک نوع شیرینی و یا نان است. اما همانطور که مشخص است در بعضی نقاط ایران از این نام برای غذا‌های خود استفاده می‌کنند.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
خمیر آماده: ۳۵۰ گرم
زرشک: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

خمیر را با کمی روغن ورز می‌دهیم و کمی زعفران به آن اضافه می‌کنیم.

سپس آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و پهن می‌کنیم.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده کمی تفت داده و سیب زمینی رنده شده، جعفری خرد شده، زرشک و نمک را با آن مخلوط می‌کنیم و روی خمیر اماده شده می‌ریزیم.

بعد خمیر دومی را رویش قرار می‌دهیم و وری آن را تزیین می‌کنیم.

ته قابلمه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار می‌دهیم و روی شعله ملایم قرار می‌دهیم.

بعد از سرخ شدن خمیر را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر کماج هم سرخ شود.

کماج را هم می‌توانید به صورت تک نفره شبیه به پیراشکی که در تصویر می‌بینید تهیه کنید و هم شبیه به پیتزا. این بستگی به سلیقه شما دارد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.