سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیب زمینی پخته معطر با طعمی فوق العاده‌ + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی پخته معطر از غذا‌های سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده‌ای دارد. این غذا را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید. سیب زمینی یکی از پرطرفداران‌ترین غذاهایست که به تنهایی و یا با هر ماده دیگری همچون پنیر پیتزا بسیار خوشمزه است.

سیب زمینی پخته بر خلاف سیب زمینی سرخ کرده دارای خواص زیادی است و برای رشد کودکان در سنین رشد بسیار توصیه می‌شود. سیب زمینی معمولا در پخت اکثر غذا‌ها به نوعی استفاده می‌شود و می‌توان با خلاقیت آن را به غذای محبوب کودکان تبدیل کرد. سیب زمینی به دلیل داشتن کربوهیدرات دارای خواص زیادی است. سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن است که پس از پخته شدن به آسانی جذب بدن می‌شود. مهمترین ماده اصلی در سیب زمینی نشاسته است که حدود ۹ الی ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد. این ماده در بین سبزیجات از ویتامین ث بالایی برخوردار است که برای جلوگیری از خونریزی لثه بسیار مفید است. دارای مواد معدنی همچون پتاسیم و کلسیم است. علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است.


مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
زیره سبز: ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذا خوری
تخم رازیانه: ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل: نصف قاشق غذا خوری
فلفل سیز: ۲ الی ۳ عدد خرد شده (بدون دانه)
زردچوبه: به مقدار لازم
برگ گشنیز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید وبه شکل مکعب خرد کنید.

آب جوش را آماده کنید وسیب زمینی‌ها را به همرا نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از اینکه سیب زمنی‌ها پخت آب آن را بگیرید و بگذارید کنار.

در این مرحله در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید وبگذارید داغ شود سپس دانه‌های زیره، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت داده شوند تا زمانی که سیر و زنجبیل قهوه‌ای وطلایی شوند.

سپس در این مرحله دانه رازیانه له شده، تخم گشنیز، پودر فلفل را اضافه کنید ومقداری تفت دهید.

سپس سیب زمینی پخته، فلفل سبز ونمک را اضافه کنید وبگذارید با هم سرخ شوند بپزند ومرتب هم بزنید و بگذارید ۷ تا ۶ دقیقه بپزد تا همه جای سیب زمینی‌ها طلایی و یا قهوه‌ای شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۲ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
سرامیکه
لیلا
۲۱:۰۱ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
ترجمتون تو حلقم
دنیز
۱۵:۳۸ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
ظرفش چدن هس
ناشناس
۱۳:۱۶ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
به تظر ظرفش سفالی هست
ناشناس
۱۱:۳۵ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
واقعاخوشمزس
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
عااااااااالی
بازم اکبر مخرب
۰۸:۲۰ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
به به
ناشناس
۲۲:۴۲ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
میشه بگین جنس ظرفش چیه ظزف مشکیه