سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند‌هایی برای طبخ بهتر ته چین

در گزارش زیر چند ترفند برای طبخ بهتر ته چین به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای این‌که ته چین شما به صورت قالبی درآید و خوشمزه هم باشد باید نکاتی را رعایت کنید از جمله:

۱- در صورتی که مایلید برنج ته چین به هم بچسبد، لازم است از تخم مرغ کامل استفاده کنید و با افزودن کمی دارچین بوی زهم مرغ و تخم مرغ را بگیرید.

۲- در صورتی که از ماهی تابه رژیمی برای طبخ ته چین استفاده می‌کنید، هنگام دم کشیدن ته چین در آن را باز بگذارید تا زیر آن سرخ شود و در صورت مایل آن را برگردانید تا طرف دیگر ته چین هم بپزد، اگر در ظرف را ببندید، ته چین سرخ می‌شود، اما حالت نرم داشته و خشک نمی‌شود.

۳- برای خوش‌عطر کردن ته چین از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید. به این صورت که وقتی ته چین آماده شد، کمی کره یا روغن روی آن بریزید.

۴- ته چین را در ظرفی که ارتفاع کمی دارد آماده کنید. با این روش ته دیگ بیشتر و برشته‌تری دارید.

۵- بهتر است برای تهیه ته چین فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید. به ازای یک تخم مرغ کامل، دو عدد زرده تخم مرغ جایگزین می‌شود.

۶- در تهیه ته چین از ماست چکیده یا خامه‌ای استفاده کنید تا غذا لذیذتر شود. به ازای هر یک لیوان برنج آبکشی شده، یک لیوان ماست نیاز است.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
هرصل هارونیان
۲۲:۴۵ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
خوب
نوشین
۱۹:۰۸ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
عالی ولی ماست رو زیاد نگفتید؟
ناشناس
۱۸:۵۸ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
من امروز ته چین درست کردم خیلی این غذا رو دوست دارم وخیلی هم خوشمزه درست میکنم
ناشناس
۱۶:۳۹ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
ته چین مرغ بی نظیره
ناشناس
۱۰:۲۴ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
واقعا خوش خوراک روتجربه من اگر مرغش وریش ریش کنید وسرخش کنید با پیاز داغ واقعا خوش مزه تر میشه
ناشناس
۱۰:۰۳ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
من عاشق ته چینم
شادی
۰۲:۱۷ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
من برای بهتر شدن ته چین مرغ،بعد از آب پز کردن، مرغ رو با کره تفت میدم و زعفرون میز نم تا طعم و عطر بهتری بگیره
شیوا
۲۳:۳۱ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
مقدار ماست رو خیلی زیاد گفتید!
میلاد
۲۲:۳۸ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
اصلا هم خوشمزه نیست ...
تارا
۱۴:۴۴ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
من امروز درست کردم خوشمزه شده بود