کارشناس مسئول بهداشت خانواده مرکز بهداشت شرق کرج افزود: اهمیت تغذیه طبیعی نوزاد سبب شده است تا از سوی سازمانهای بهداشت جهانی و یونیسف همه ساله از ۱۰ تا ۱۶ مرداد بهعنوان هفته جهانی شیر مادر تعیین شود.
زارع زاده با بیان این که شیر مادر امنیت غذایی شیرخواران و کاهش هزینههای ابتلا و بستری کودکان و همچنین تکامل شخصیت روانی و اجتماعی کودکان را به همراه دارد، گفت: شیر مادر باعث افزایش ضریب هوشی میشود.
او افزود: طی بررسی تغییرات کمی و کیفی شیر مادر به این نتیجه رسیدند که شیر مادر متناسب با سن نوزاد و برای نوزاد نارس نیز بهترین انتخاب است.
کارشناس مسئول بهداشت خانواده مرکز بهداشت شرق کرج گفت: شیردهی مادر کلیه نیازهای نوزاد را از ساعات اولیه پس از تولد تامین میکند و لازم است که تا ۲ سالگی تغذیه با شیر مادر ادامه پیدا کند و پس از ۶ ماهگی که نیازهای تغدیهای شیرخوار تغییر میکند که در آن زمان علاوه بر شیر مادر تغذیه تکمیلی و مصرف مکمل آهن نیز برای کودک شروع میشود.
زارع زاده با بیان این که شیر مادر همیشه در دسترس و آماده است و هزینهای برای خانواده ندارد افزود: شیر مادر تامین کننده سلامت جسم و روان نوزاد است.
انتهای پیام /ر.ن