سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بیسکویت ارده خوشمزه، مقوی، بدون روغن و شکر

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بیسکویت ارده را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بیسکویت ارده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

روغن نارگیل ۱ ق غ
ارده ۲ ق غ
عسل یا شیره ۳ ق غ
آرد ۱/۲ پ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
کمی نمک

طرز تهیه:

یه جا روغن و ارده و شیره مخلوط یه جا دیگه آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط می‌کنیم.

دو تا مورد بالا رو مخلوط کنید تا خمیر بشن، به شکل استوانه یا مکعب مستطیل درست کنید بپیچید لای نایلون بذارید یخچال، حداقل نیم ساعت.

وقتی خواستید بپزید، فر رو با دمای ۱۶۵ گرم کنید. با چاقوی مناسب خمیر رو برش بزنید. مثل بریدن کالباس، ولی ضخیمتر، ضخامتش رو درست تنظیم کنید.

کف سینی فر کاغذ روغنی مرغوب باشه.

روی سینی فر بچینید و یک ربع بپزید.

سرد شد نوش جان کنید.


بیشتر بخوانید



منبع: banooyenemoone۲

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.