سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اگر ۱۰ روز قند نخوریم چه اتفاقی برای بدنمان می‌افتد؟

اگر در تمام طول عمر خود قند مصرف کرده‌اید، می‌توانید با کاهش مقدار مصرفتان عوارض جانبی مضر را برطرف کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما در مقابل غذا نقطه ضعف‌های خاصی داریم و برای بسیاری از ما هر چیزی که حاوی قند باشد بسیار جذاب است. در دنیای امروز که در هر فروشگاهی محصولات قندی ساخته دست به راحتی یافت می‌شود، دور ماندن از افزودنی‌های سمی کار دشواری است.

با این حال، حتی اگر در تمام طول عمر خود قند مصرف کرده‌اید، می‌توانید با کاهش مقدار مصرفتان، عوارض جانبی مضر را برطرف کنید. در یک مطالعه جدید که شامل کودکان بود، محققان طی بیش از یک هفته بهبود چشمگیری در سلامت کودکان مشاهده کردند.


بیشتربخوانید


داکتر رابرت لوستیگ و تیم محققان او از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، به طور متوسط ​​از کاهش سطح تری‌گلیسیرید، کلسترول LDL (بد) و همچنین فشار خون دیاستولیک خبر دادند. تنها در ۱۰ روز، همه کودکانی که در این مطالعه شرکت کرده بودند کاهش چشمگیر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تجربه کردند.

با این حال، لازم است در اینجا یک نکته را بدانیم: بسیاری از مردم تصور می‌کنند که همه قند‌ها باعث اثرات منفی روی سلامتی می‌شوند، اما ما برای زنده ماندن به قند نیاز داریم. نکته اصلی مصرف نوع مناسب قند از غذا‌های کامل و گیاهی است. این قند‌ها طبیعی هستند و بدن ما می‌تواند آن‌ها را کاملاً جذب و هضم کند. مشکل اصلی زمانی است که قند را به غذا‌های فراوری‌شده تبدیل می‌کنیم. قند افزوده به هیچ وجه ارزش غذایی ندارد؛ بدن کالری را تشخیص می‌دهد، اما نمی‌داند که چگونه انرژی را به شکل قابل‌استفاده تبدیل کند. بنابراین، در جامعه مدرن شاهد موارد شایع دیابت، سرطان، بیماری قلبی و ... هستیم.

به علاوه، قند افزوده باعث می‌شود سطح انسولین بالا برود، چیزی که در مورد قند‌های طبیعی هم صدق می‌کند. اما با گذشت زمان، واکنش انسولین پس از مصرف قند‌های افزوده آسیب می‌بیند و همین باعث التهاب در بدن می‌شود. از طرف دیگر، اگر به همان اندازه کالری به شکل کلم بروکلی مصرف کنید، بدن شما آن را به عنوان انرژی واقعی پردازش می‌کند، زیرا حاوی مواد قلیایی و مغذی مناسب برای ما است.

چقدر قند باید مصرف کنیم؟

بنیاد قلب و سکته مغزی کانادا توصیه می‌کند که تنها ۱۰٪ کالری مصرفی ما می‌تواند از قند باشد یعنی حدود ۱۲ گرم. بسیاری از مواد غذایی، از جمله سس‌ها، فقط با یک وعده همین مقدار قند (حتی بیشتر) را دارند. بنابراین، هنگامی که به خرید مواد غذایی می‌روید، به برچسب‌ها توجه کنید. به خاطر داشته باشید که قند‌های افزوده می‌توانند تحت نام‌های مختلفی پنهان شوند، بنابراین هنگام مراجعه به فروشگاه‌ها موارد زیر را جستجو کنید: گلوکز / فروکتوز، شربت ذرت با فروکتوز بالا، شربت ذرت، ساکرز، مالتوز، دکستروز، مالتودکسترین، دکسترین و برخی دیگر.

 نکته: به یاد داشته باشید که بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که قند هشت برابر کوکائین اعتیادآور است!

منبع: خبرنامه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.