درپیش دیابت سطح قند خون بیشتر از حد طبیعی، ولی هنوز به اندازه کافی به دیابت نوع ۲ نرسیده است.

همه چیز درباره پیش دیابتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش دیابت، زنگ هشداری است برای کسانی که زمینه ابتلا به دیابت دارند. پیش دیابت به طور کلی علایم و نشانه ندارد. یکی ازعلایم احتمالی که نشان می‌دهد ممکن است فرد در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ (ممکن است غیر وراثتی باشد و در بزرگ سالان دیده می‌شود) قرار گیرد، تیرگی پوست در قسمت‌های خاصی از بدن است. مناطق آسیب دیده شامل؛ گردن، زیر بغل، آرنج، زانو و کمر است.

علایم هشدار دیابت نوع ۲
افزایش تشنگی، تکرر ادرار، خستگی
تاری دید

عوارض جانبی پیش دیابت
جدی‌ترین پیامد پیش دیابت، پیشرفت بیماری دیابت نوع ۲ است.

دیابت نوع ۲ می‌تواند به بیماری‌های زیر منجر شود:

فشار خون بالا، کلسترول بالا، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری کلیوی، کوری
قطع عضو.
تحقیقات نشان می‌دهد پیش دیابت اغلب با حملات ناشناخته قلبی همراه است و می‌تواند به کلیه‌ها آسیب برساند حتی اگر به دیابت نوع ۲ منجر نشود.
همان طور که می‌دانید دیابت ۱۰ سال از عمر انسان کم می‌کند و احتمال انواع بیماری‌ها را افزایش می‌دهد بنابراین بهتر است از همین ابتدا به فکر درمان خود باشید.

اگراضافه وزن دارید وزن خود را کم کنید.

پیشگیری از دیابت

ما نیز در ادامه مطلب به غذا‌های نامناسب وجایگزین‌های مناسب آن‌ها اشاره می‌کنیم:
وقتی میزان قند خون شما زیاد باشد، انسولین دیگر نمی‌تواند در روند تبدیل به انرژی فعالیت کند؛ بنابراین افراد دیابتی باید بسیار مراقب مصرف قند باشند.
بسیاری از مواد غذایی هستند که با وجود قند زیاد هیچ ارزش غذایی ندارند، اما بدن ما برای سوخت و ساز به قند نیاز دارد که می‌توان آن را از خوردنی‌های سالم و طبیعی مانند میوه‌ها فراهم کردو اگر همراه میوه شیرین، از میان وعده‌ای دارای پرو تئین استفاده کنید، بهره بیشتری خواهید برد.

مصرف آب میوه
میوه بهترین گزینه برای دریافت شیرینی سالم است، اما آب میوه سالم نیست، زیرا تمام قند موجود در میوه را بدون فیبر دارد و حتی قند آن غلیظ ترهم هست و در نتیجه سطح قند خون را بسیار افزایش می‌دهد.

برنج سفید و محصولات فراوری شده
مواد غذایی که شیرین هم نیستند، می‌توانند باعث تجزیه قند شوند و میزان آن را در خون افزایش دهند؛ آرد سفید و محصولات فراوری شده‌ای که نه فیبر دارد و نه ویتامین. این محصولات به راحتی تجزیه می‌شود و قند خون را افزایش می‌دهد. انتخاب بهتر شما غلات سبوس دار و برنج قهوه‌ای است که باز هم نمی‌توانید از این کربوهیدرات‌ها بیش از حد استفاده کنید.

محصولات لبنی پر چرب
دیابت برای بسیاری از بیماری‌ها از جمله قلبی - عروقی خطر بیشتری را به همراه دارد. کلسترول بالا، عامل اصلی در ابتلا به بیماری‌های قلبی است بنابراین آسیب‌های ناشی از دیابت را تشدید می‌کند. مطالعات نشان داده است که یک رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده در واقع می‌تواند مقاومت به انسولین را بدتر کند. بهتر است از خوردن لبنیات پرچرب مانند ماست، خامه، پنیر خامه‌ای، کره و بستنی اجتناب کنید. خوشبختانه، نمونه‌های کم چرب این محصولات وجود دارد.

غذا‌های سرخ شده
غذا‌های سرخ شده به دلیل داشتن چربی و کالری بسیار مشکل ساز هستند. به عنوان مثال، سیب زمینی سرخ شده بیشتر از مرغ سرخ شده باعث افزایش قند خون می‌شود، زیرا سیب زمینی تا حد زیادی کربوهیدرات دارد، در حالی که مرغ حاوی پروتئین بیشتری است. مطالعات نشان می‌دهد اجزای موجود در گوشت قرمز و محصولات فراوری شده به ویژه سدیم، با ایجاد مقاومت به انسولین، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. نیترات موجود در گوشت فراوری شده به طور خاص تأثیر منفی بر لوزالمعده دارد.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.