سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه دسر هویج رولی

در این مطلب طرز تهیه دسر هویچ رولی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر هویچ رولی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

هویج رنده شده ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیسکوئیت پودر شده ۱/۵ لیوان
گردو پودر شده در غذا ساز ۱ استکان
پودر نارگیل برای تزیین
گردوی کامل برای تزیین


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود. هویج‌های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند. بیسکوئیت‌ها و گردوی خرد شده را روی هویج‌ها بریزید و با هم ترکیب کنید.

روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید. به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید. ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آن‌ها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سرو کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.