سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولین کشتی حامل آبزیان از چابهار عازم تایلند شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: کانتینر‌های یخچالی حامل کالا‌های شیلاتی استان سیستان و بلوچستان برای نخستین بار از طریق بندر چابهار به مقصد تایلند ارسال شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در ادامه ارسال محموله‌های افغانستان از طریق بندر چابهار، کشتی چهارم حامل کالا‌های ترانزیتی این کشور بندر شهید بهشتی را به مقصد هند و چین ترک کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: این شناور چهارمین کشتی حامل کالای ترانزیتی افغانستان بود که طی یک ماه گذشته و در راستای توافق سه جانبه ایران، افغانستان و هند به مقصد هند ارسال و با رکورد قابل توجهی همراه شد، چراکه حامل کانتینر‌های معمولی و یخچالی به مقصد هند، چین و تایلند بود.

به گفته وی با ارسال این کشتی برای بار نخست، کانتینر‌های یخچالی حامل کالا‌های شیلاتی استان سیستان و بلوچستان نیز از طریق بندر چابهار به مقصد تایلند ارسال شد که رکوردی دیگر برای این بندر بزرگ اقیانوسی محسوب می‌شود.

آقایی صریح کرد: این اولین محموله ماهیان غیر ماکول صادراتی ایران به مقصد بندر «بانکوک» بود که از چابهار عازم بندر «موندرای» هند شد و از این بندر به مقصد نهایی در تایلند به صورت ترانشیپ منتقل می‌شود.

او اضافه کرد: همچنین در قالب این کشتی کانتینر‌های معمولی حامل دومین محموله خشکبار افعانستان به مقصد «تیان جین» چین بارگیری و ارسال شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: یکی از اقدام‌هایی که به واسطه وجود تیم‌های پر تلاش بندری و اقتصادی بندر چابهار محقق شده، افزایش و تنوع مقصد جدید و نوع کالا برای این بندر است، در حالی که در گذشته صادرات کالا از طریق بندر شهید بهشتی به مقصد هند محدود بود، اما ما توانستیم از مزیت‌های بندر شهید بهشتی برای ارسال کالا‌های صادراتی ایران یا ترانزیتی افغانستان به مقصد سایر کشور‌ها مثل چین، تایلند، مالزی و دیگر بازار‌های هدف استفاده کنیم.

محدودیتی در پهلوگیری کشتی‌ها در بندر چابهار وجود ندارد

بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: ورود و تخلیه کشتی‌های ۱۰۰ هزار تنی و کشتی‌های اقیانوس پیما در بندر چابهار هیچ محدودیتی ندارد بطوریکه در برخی مواقع شاهد پهلوگیری همزمان هفت کشتی حامل کالای اساسی مورد نیاز کشور به این بندر هستیم.

او افزود : آماده سازی زیرساخت‌ها و رسیدن ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه به هشت و نیم میلیون تن سبب شده تا شاهد گام بلند در بندر شهید بهشتی چابهار برای تسهیل تجارت بین کشور‌های آسیای میانه و افغانستان با کشور‌های جنوب و جنوب شرقی آسیا، و شرق دور با سرویس‌های منظم حمل و نقل کانتینری باشیم.

او با اشاره به اینکه عملیات تخلیه و بارگیری کشتی‌ها با نرم مطلوب و روان ترافیکی بصورت شبانه روزی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: این اقدامات در اقتصاد و اشتغال مردم استان تأثیر بسزایی خواهد داشت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار امروز با مدرن‌ترین و به روزترین تجهیزات تخلیه و بارگیری نقش بسزایی در حمل و نقل و تخلیه کالا در کشور ایفا می‌کند.

او با اشاره بندرچابهار امروز با مدرن‌ترین و به روزترین تجهیزات تخلیه و بارگیری، نقش بسزایی در حمل و نقل و تخلیه کالا ایفا می‌کند، افزود: این توانایی باعث شده تا بندر چابهار هم‌اینک هیچ محدودیتی در خصوص تخلیه و بارگیری انواع کالا‌ها نداشته باشد.

آقایی اظهارداشت: ترانزیت در رونق اقتصادی سیستان و بلوچستان و محور شرق نقش بسیار مطلوبی خواهد داشت در این خصوص از جمله مزیت‌ها برای استان بحث ناوگان حمل و نقل است که کاملا درگیر و ذی‌نفع خواهد شد.

او  ادامه داد: همچنین در کنار قسمت‌های حمل و نقلی قطعا سیستم‌های خدماتی در مسیر و بین راه‌ها از این فرآیند و این مزیت ترانزیت منتفع می‌شوند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: این مزیت و قابلیت منحصر به فرد چابهار در بحث ترانزیت باعث شده تا این بندر امروز یکی از بنادر پررونق در این مبحث باشد که توانسته نقش بسیار خوبی را در پیوند منطقه‌ای ایفا کند.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.