به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک رنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سفید ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
آب جوش ۶ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی به مقدار لازم.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
اول زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم، بعد سفیدهها رو داخل یک ظرف میریزیم و با دور تند همزن خوب مخلوط میکنیم. بعد از یک دقیقه هم زدن سفیده، نصف شکر رو کم کم به کاسه اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه با دور تند هم میزنیم.
حالا باید سفید تخم مرغ کاملا کف کرده باشه و وقتی ظرف روبر میگردونید نریزه، بعد از اینکه سفید تخم مرغ آماده شد داخل یخچال قرار بدید. حالا زردههای تخم مرغ رو با وانیل و بقیه شکر داخل یک ظرف دیگه میریزیم و با همزن دور تند میزنیم تا فرم بگیره و کرمی رنگ بشه.
بعد از اینکه زردههای تخم مرغ فرم گرفت آب داغ رو اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه مواد رو با همزن میزنیم. بعد آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و دو یا سه بار الک میکنیم تا صاف و یکدست بشه. حالا آرد رو تو چند مرحله به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و با لیسک خوب هم میزنیم تا مواد یکدست بشه. بعد سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم .
در این مرحله مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید و داخل مواد رنگ خوراکی اضافه کنید. بعد مواد روداخل قیف بریزید و داخل قالبتون بریزید و بزارید داخل فر که از ۲۰ دقیقه قبلبا دمای ۱۸۰ درجه قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه تا بپزه. بعد کیک از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه. حالا کیک رو با چاقو برشهای هم اندازه بزنید و بین کیک رو خامه فرم گرفته بزنید تا لایهها تموم بشه. این مدل کیک برای تولد یا مناسبتهای دیگه میتونید استفاده کنید.
منبع:ashpazi_ba_ham
انتهای پیام/