به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی شکم پر یکی از خوشمزهترین خوراکهایی است که میتوان با ماهی تهیه کرد و معمولا برای مجالس و مهمانیها نیز استفاده میشود. البته در شب عید نوروز نیز بسیاری از مردم ماهی را به این صورت طبخ میکنند و برای عید آماده میشوند. ماهی شکم پر انواع مختلفی دارد ما در اینجا نوع شمالی آن را برای شما توضیح میدهیم.
ماهی شکم پری که در شمال ایران طبخ میشود با نوع جنوبی آن متفاوت است و علت این تفوات نوع سبزیهای محلی است که در آن به کار میرود.
در اینجا میخواهیم شما را با طرز تهیه ماهی شکم پر استان مازنداران و با استفاده از ماهی سفید آموزش دهیم.
مواد لازم
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
ماهی: ۱ عدد
گشنیز: ۱۰۰ گرم
جعفری: ۱۰۰ گرم
زولنگ: ۱۰۰ گرم
اناریجه: ۱۰۰ گرم
نعناع: ۱۰۰ گرم
پونه: ۱۰۰ گرم
مغز گردو آسیاب شده: ۲۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آب نارنج: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا سبزیجات را خرد یا چرخ میکنیم.
سپس با گردوی آسیاب شده و رب انار و ادویه مخلوط میکنیم.
به این ترتیب مواد لازم برای شکم ماهی آماده میشود.
سپس ماهی را خوب شسته و داخل شکم آن را خوب تمیز میکنیم.
ماهی را با ادویه آغشته کرده شکم آن را با مواد آماده شده پر میکنیم و میدوزیم.
ظرف را با روغن کمی چرب کرده ماهی را در ظرف قرار میدهیم و در فر با شعله کم به مدت ۲ تا ۳ ساعت میپزیم.
۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از پخت کامل، مقداری آب نارنج تازه روی ماهی میریزیم تا ماهی مزه و طعم آب نارنج به خود بگیرد.
این غذا با برنج و نارنج یا لیموی تازه مصرف میشود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/