به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، فاطمه منصوری معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با اشاره به سند راهبردی توسعه آموزشهای مهارتی استان گفت: ترویج و توسعه فرهنگ مهارتهای آموزشی از مهمترین اهداف این سند است که دانشگاهها باید از این ظرفیت بهره گیرند.
او افزود: بهره وری و استفاده بهینه از نیروی انسانی مورد توجه مسئولان حوزه اشتغال باشد و با اجرای طرحهای آموزشی و پیش از آن فرهنگ سازی در محیط خانواده باید به سمت این موضوع مهم گام برداشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان ادامه داد: نیازمند بازنگری در تفکر و انتظارات از شغل در جامعه میباشیم و با این راهبرد جای ابزار و هدف عوض نخواهد شد و با توانمند سازی نیروی کار از بُعد تخصصی و فرهنگی شاهد افزایش بهره وری و کاهش آسیبهای اجتماعی خواهیم بود.
در ادامه سعدالدین مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان در تاکید بر رشد مراکز دانشگاه فنی و حرفهای استان، بیان داشت: میزان اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای در برخی از رشتهها را بیش از ۹۰ درصد است و مراکز دانشگاه فنی و حرفهای باید در استان رشد داشته باشد.
او ضمن تاکید بر شناسایی حلقه مفقوده بین مهارت و آموزش گفت: با راه اندازی شرکتهای دانش بنیان از طریق واحدهای فناور این شرکتها میتوان دانشجویان را جذب بازار کرد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان گفت: استفاده از ظرفیت بنیاد علمی نخبگان، پارکهای علم و فناوری و دانشگاه فنی و حرفهای استان باهدف ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان دانشگاهی بسیار اساسی است.
سعدالدین ادامه داد: بخشهای مختلف صنعتی و آموزشی توجه به مهارت آموزی دارای اهمیت است و با رویکردهای نو نهضت مهارت آموزی در جامعه نهادینه شود و زیرساختهای خوبی برای مهارت آموزی در استان وجود دارد که باید از این ظرفیت به معنای واقعی بهره برد.
انتهای پیام/ح