به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله طرز تهیهی سالاد سیب زمینی و اسفناج و یک سس سیر برای طعم دار شدن آن را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
سالاد را میتوان به عنوان پیش غذا و یا بعد از غذا به عنوان یک وعدهی مجزا، سرو کرد. هر چند میتوان همراه با غذای اصلی و یا در جایگاه یک وعدهی غذایی مصرف نمود.
مواد لازم
اسفناج خورد شده: یک فنجان
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
سیر خورد شده: یک قاشق غذا خوری
آبلیمو: یک قاشق جای خوری
کشک کم چرب: دو قاشق غذا خوری
پودر شیر: یک قاشق چای خوری
پودر خردل: نصف قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا سیر خورد شده را داخل ظرف ریخته و پودر شیر، پودر خردل، آبلیمو و کشک کم چرب را به ظرف سس اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم که صاف و یک دست شوند.
بعد از اینکه سس سالاد آماده شد آن را داخل یخچال میگذاریم.
حال اسفناج را به مدت نیم ساعت داخل یک ظرف پر از آب سرد قرار میدهیم، پس از طی کردن مدت مذکور اسفناجها را از داخل آب برداشته و خشک میکنیم و سپس داخل یخچال قرار میدهیم.
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت میگذاریم و سیب زمینیها را شسته و داخلش قرار داده تا کاملا پخته شود
پس از آنکه سیب زمینیها پخته شد آنها را به قطعههای کوچک یا بزرگ (به دلخواه خود) خرد کرده و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود (میتوانیم پوست سیب زمینی را از آن جدا نکنیم البته دقت شود که در اینصورت باید سیب زمینی را به خوبی شست)
سپس اسفناج را از یخچال خارج نموده و با سیب زمینی مخلوط کرده و کمی نمک به آن میافزاییم در این مرحله باید ظرف مناسبی برای سالاد انتخاب کنیم.
مخلوط بدست آمده را در داخل ظرف ریخته و در آخر سس سالاد تهیه شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تاسس به تمام نقاط سالاد برسد.
توجه داشته باشید که سس باید در آخرین مرحله اضافه شود و پس از افزودن سس سریعا سرو شود، زیرا در صورتی که سالاد بماند طعم واقعی خود را از دست میدهد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/