سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۸ هزار و ۵۴۰ واحد صنفی در بروجرد متقاضی دریافت تسهیلات کرونا

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت: ۸هزار و ۵۴۰ واحد صنفی در سطح این شهرستان متقاضی دریافت تسهیلات ناشی از شیوع کرونا است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت: ۸هزار و ۵۴۰ واحد صنفی در سطح این شهرستان متقاضی دریافت تسهیلات ناشی از شیوع کرونا است.

عبدالعظیم گیوه کی افزود: افراد ثبت نام شده در اداره کار که متقاضی دریافت تسهیلات ناشی از اسیب کرونا هستند باید هرچه سریعتر در سامانه کارا ثبت نام و اطلاعات را تکمیل کنند.

او تاکید کرد: متقاضیان تا پایان مرداد ماه مهلت دارند در سامانه کارا ثبت نام و بانک مورد نظر را انتخاب کنند در غیر این صورت نام آن‌ها در لیست افراد منصرف ثبت و از دریافت تسهیلات محروم خواهد شد.

گیوه کی اظهارداشت: ۱۴رسته شغلی به عنوان شغل‌های ناشی از آسیب کرونا معرفی شده که از جمله آن‌ها رانندگان تاکسی درون و برون شهری، گردشگری، پوشاک و هتل‌ها هستند.

او اضافه کرد: صاحبان واحد‌های صنعتی و صنفی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا در شهرستان باید هرچه سریعتر در سامانه کارا ثبت نام کنند.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد ادامه داد: شهرستان بروجرد دارای ۱۶ هزار واحد صنفی و صنعتی دارای مجوز است که در ایام کرونا به دلیل تعطیلی بازار دچار خسارت‌های فراوان شده اند.

او اظهار داشت: با توجه به آنکه ثبت‌نام در سامانه کارا نیازمند مطالعه دقیق قوانین و مقررات و بخشنامه‌ها است، پیشنهاد می‌شود صاحبان کسب و کار‌های به شدت آسیب دیده قبل از هرگونه ثبت‌نام متن توافق‌نامه و تعهد ورود به سامانه را با دقت مطالعه کنند.

گیوه کی ادامه داد: ثبت‌نام متقاضیان در سامانه کارا صرفا در رسته‌های مجاز و پرداخت تسهیلات به واحد کسب و کار به صورت مرحله‌ای صورت می‌پذیرد، همچنین در صورت هزینه‌کرد تسهیلات دریافتی در غیر مصادق تعیین شده، جریمه و محدودیت‌هایی از جمله محرومیت از دریافت هرگونه خدمات بانکی درنظر گرفته شده است.

او یادآور شد: پرداخت تسهیلات منوط به ارائه لیست بیمه تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ به سازمان تامین اجتماعی است و در صورتی که نیروی شاغل بنگاه از مقرری بیمه بیکاری در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد ۱۳۹۹ استفاده کند، مشمول بهره مندی از این تسهیلات نخواهد شد.

تسهیلات حمایتی به واحد‌ها و کارگاه‌هایی اختصاص می‌یابد که نیرو‌های کار در آن‌ها شاغل و بیمه باشند در واقع مبنای پرداخت، شاغل بودن نیروی کار و تعدیل نشدن فرد و داشتن بیمه پردازی تا قبل از شیوع کرونا است و میزان پرداخت تسهیلات نیز به این شکل است که برای واحد‌های کسب و کاری که فعال بوده و تعطیل نشده‌اند به ازای هر شاغل دارای پرونده بیمه تامین اجتماعی مبلغ ۱۲ میلیون تومان وام (۷۰ درصد هزینه دستمزد و ۳۰ درصد امور عملیاتی) و برای واحد‌هایی که به اجبار تعطیل شده‌اند مبلغ ۱۶ میلیون تومان وام به ازای هر شاغل دارای پرونده تامین اجتماعی (۵۰ درصد هزینه دستمزد و ۵۰ درصد سایر امور عملیاتی) پرداخت می‌شود.

لازم به ذکراست برای تسهیلات ۱۲ تا ۴۸ میلیون تومانی سفته متقاضی به همراه یک ضامن، برای تسهیلات ۴۸ تا ۱۲۰ میلیون تومانی سفته فرد متقاضی به علاوه ۲ ضامن، تسهیلات ۱۲۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی سفته به همراه سه ضامن و برای دریافت تسهیلات بیش از ۲۰۰ میلیون تومان، ارائه تضمین از سوی صندوق ضمانت و یا به تشخیص بانک ارائه وثایق متعارف الزامی است.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.