سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر شامانو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر شامانو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر شامانو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر عسلی نصف قوطی
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۷۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
آب سرد نصف پیمانه
پودر ژله شاتوت یا هر طعم دیگه یک بسته.

طرز تهیه:

پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری بن ماری کنید پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید کنار بذارید حالا پنیر رو با همزن برقی یکم بزنید تا باز بشه بعد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیر عسل و بستنی رو اضافه کنید و هم بزنید پودر ژله رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر پور ژلاتین حل شده که به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و کامل مخلوط کنید بعد توی قالب بریزید و سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه آماده سرو میشه.

من یه کوچولو رنگ بنفش هم بهش اضافه کردم.


بیشتر بخوانید


منبع: honare tazeen

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
یسنا
۰۰:۵۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
عااااااااااااااااالی بود ، حتما امتحانش کنید. خیلی خوشمزه بود. کیف کردیم