سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه راتا مرغ و گردو

در این مطلب طرز تهیه راتا مرغ و گردو آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه راتا مرغ و گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳۰ گرم
سس مایونز ۶۰ گرم
پیازچه خرد شده ۳ ق غ
سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم

طرز تهیه:

برای این راتا، مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط میکنیم و داخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت.

بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر، از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف و یکدست شود.

گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.


بیشتر بخوانید


منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.