سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک تابستانی هلو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک هلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک هلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک:

۱ ونیم پیمانه آرد
۱ ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۳/۴ پیمانه یا حدود ۱۷۰ گرم کره نرم
۱ پیمانه شکر
۳ تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
۱/۲ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
وانیل
۴ هلوی متوسط رسیده، پوست کنده، بدون هسته و بصورت مکعبی خرد شده (حدود ۲ و ۱/۴ پیمانه هلو مکعبی خرد شده)
پودر شکر برای تزیین

طرز تهیه:

فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، قالب رو چرب کنین و کاغذ روغنی بزارین، در کاسه ای، آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین، در کاسه‌ای دیگه، کره و شکر رو با سرعت متوسط/تند همزن حدود ۴-۵ دقیقه بزنین تا پفی و پوک شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری هم بزنید، بعد پوست لیمو و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، مواد خشک رو اضافه کنید و با سرعت کند همزن خیلی کم هم بزنید، هلو هارو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، حدود ۱ ساعت و پنج دقیقه بپزین، بعد از سرد شدن روش پودر قند الک کنین و سرو کنید.

نکته: اگه هلوهاتون رسیده هستن، برای راحت پوست کندن، ۱ دقیقه داخل آب در حال جوش بزارین.

نکته: میتونین از شلیل هم استفاده کنید.

منبع:ashpazi_zahrabanoo

انتهای پیام/

 

برچسب ها: کیک هلو ، آموزش آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.