سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پنیر خامه ای خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پنیر خامه ای خانگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه است.

این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌ است، ساخته می‌شود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می‌گیرند.

ماسکارپونه دارای رنگ شیری است و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود.

ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آب‌دوغ را اضافه می‌کنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو است.

مواد لازم:

خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۳ ق. غ.
دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جباب‌های ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد. حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره.

۱ ساعت در دمای محیط بماند و بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال بگذارید، پنیر آماده است.

منبع:ashpazi_page

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۲۰ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
آخه این چه نحوه دستور العمل دادنه!!