سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که ایمنی بدن را بالا می‌برند

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مصرف پروتئین، غلات، لبنیات و مواد غذایی دارای روی، ایمنی بدن افراد را بالا می‌برند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،امینی کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران ،گفت: مصرف پروتئین‌هایی که دارای ارزش بیولوژیکی بالا مانند سفیده تخم مرغ برای افزایش ایمنی بدن توصیه می‌شود.

او با بیان اینکه افراد به فاصله هر ۱۵ دقیقه بین ۶۰ تا ۱۲۰ سی سی مایعات ترجیحا آب باید بنوشند، افزود: مصرف گوشت‌های سفید مانند مرغ، گوشت ماکیان و ماهی می‌تواند تامین‌کننده نیاز پروتئین بدن باشد.

امینی گفت: مواد غذایی دارای روی، سلنیوم و امگا ۳، مصرف لبنیات به صورت کم چرب، مصرف انواع میوه و سبزی ترجیحا با رنگ‌های نارنجی، قرمز یا حتی بنفش پررنگ در افزایش ایمنی بدن موثر است.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف غلات کامل سبوس دار مانند نان‌های سبوس‌دار دارای ویتامین‌های گروه B و سلنیوم و روی به افراد توصیه می‌شود.

او افزود: مغز تخم آفتاب گردان سرشار از مواد مغذی شامل فسفر، منیزیم و ویتامین B۶ است و این دانه‌ها به طرز شگفت‌انگیزی سرشار از ویتامین E هستند.

امینی گفت: مغز تخم آفتاب گردان می‌تواند تا ۸۲ درصد از نیاز روزانه بدن ما را تنها با مصرف یک چهارم فنجان در روز تامین کند.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: در حالی که مطالعات بیشتری در مورد رابطه میان ویتامین دی و سلامت سیستم ایمنی مورد نیاز است، اما برخی تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده از مکمل‌های ویتامین دی می‌تواند به بدن شما کمک کند که به جنگ بیماری‌های تنفسی بروید.

او با بیان اینکه ویتامین دی می‌تواند در روغن ماهی، مانند سالمون، و در شیر یا غذا‌های تقویت شده با ویتامین D یافت شود، گفت: سطح ویتامین D در بدن ما تحت تاثیر قرارگیری در معرض نور خورشید، شکل پوست، و عرض جغرافیایی منطقه زندگی است.

انتهای پیام/ س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.