سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رولت خرما

در این مطلب قصد داریم روش تهیه رولت خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت خرما را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل، دارچین و هل از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می‌کنیم و کره آب شده را اضافه می‌کنیم و مقداری ورز میدهیم سپس یک کیسه فریزر که روش چرب شده باز میکنیم و موادمون رو پهن می‌کنیم برای راحتی کار یه کیسه فریزر دیگه رو مواد پهن می‌کنیم و با وردنه صاف می‌کنیم.

آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می‌کنیم تا حدی که آرد کمی جمع بشه بعد هل، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش می‌کنیم و دوباره صاف می‌کنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و با دقت رول می‌کنیم بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت‌تر بشه و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.
مقدار روغن هم بستگی به آردتون داره که میتونید بیشتر یا کمتر بریزید.


بیشتر بخوانید


منبع: zhele majlesi

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.