طرز تهیه رولت خرما

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت خرما را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل، دارچین و هل از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می‌کنیم و کره آب شده را اضافه می‌کنیم و مقداری ورز میدهیم سپس یک کیسه فریزر که روش چرب شده باز میکنیم و موادمون رو پهن می‌کنیم برای راحتی کار یه کیسه فریزر دیگه رو مواد پهن می‌کنیم و با وردنه صاف می‌کنیم.

آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می‌کنیم تا حدی که آرد کمی جمع بشه بعد هل، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش می‌کنیم و دوباره صاف می‌کنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و با دقت رول می‌کنیم بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت‌تر بشه و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.
مقدار روغن هم بستگی به آردتون داره که میتونید بیشتر یا کمتر بریزید.


بیشتر بخوانید


منبع: zhele majlesi

انتهای پیام/