او افزود: در تلاقی دو بحر عظیم تولید لؤلؤ و مرجان اتفاق میافتد، متأسفانه سالهاست که در حوزه ازدواج دچار مشکلات عدیدهای هستیم و در دو دهه قبل در همین مجلس شورای اسلامی قانون تسهیل ازدواج جوانان به تصویب رسید با این رویکرد که وصلت مقدس جوانان را آسان کند.
قاضیزاده هاشمی بیان کرد: متأسفانه این طرح در پستوی سازمانهای مختلف خاک میخورد و علیرغم پیگیری مجالس گذشته و گزارشهای نظارتی که در این حوزه تهیه شده، آثار عملی در این حوزه پیدا نشده است. با تذکرات مکرر و مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب در حوزه برطرف کردن موانع فرزندآوری نزدیک به یک دهه است که مجلس تلاش کرده در حوزه آسان کردن فرزندآوری و فرزندپروری قانونی را تصویب کند، اما این موضوع به دلیل آنکه شاید مجلس کمی در عزم خود جدی نبوده و دولتها در تأمین بار مالی مشارکت نداشتند به جایی نرسید.
نایب رئیس اول مجلس ادامه داد: ما امروز ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج داریم که باز متأسفانه نزدک به یک و نیم میلیون نفر آنها در آستانه تجرد قطعی هستند، بنده به نوبه خود امیدوار بوده و تلاش میکنم و البته مطمئنم که جمع همکاران انشاءالله به دلیل صحبتهای اخیر حضرت آقا که به این موضوع تأکید داشتهاند حتماً مجلس یازدهم باید برای این مسئله جدی و ملی فکری کند.
او گفت: خبر دارم که جمعی از همکاران اقدامی را شروع کردهاند و امیدوارم که با همکاری و همگامی همه دوستان بتوانیم کاری مؤثر را در جهت رفع موانع ازدواج و آسان سازی تشکیل خانواده و پایدارسازی آن و همچنین کاهش طلاق و کمک به فرزندآوری گامی برداریم باید بستری به وجود بیاید که جوانان ما علاقه پیدا کنند تا خانواده تشکیل دهند.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: تمایل به فرزندآوری طبق تحقیقات صورت گرفته نزدیک به ۳ فرزند است و وظیفه دولت و مجلس است که این مسیر را برای مردم آسان کنند تا جامعه به خواست قلبی خود برسد.
انتهای پیام/