به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلو پیازچه با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه ایرانی است. میتوان گفت پلوها در نزد اکثر افراد محبوب و پر طرفدار هستند. از پلوهای پر طرفدار و پر خاصیت میتوانیم پلو پیازچه را معرفی کنیم که به دلیل داشتن پیازچه که سبزی معطری است توسط افراد بسیاری تهیه و سرو میشود.
شاید طعم تند پیازچه به صورت مصرف خام برای برخی خوشایند نباشد؛ در این صورت با تهیه پلو با پیازچه و استفاده از آن در پلوها و خورشها میتوان طعم تند آن را از بین برد و در عین حال از خاصیت پیازچه نیز بهرهمند شد. پیازچه از سبزیجات پر خاصیتی است که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد. پیازچه مواد فیبری بسیاری دارد و سرشار از ویتامین و پتاسیم است؛ به علت وجود همین مواد مقوی نیز التهابات را کاهش میدهد، قند خون را پایین میآورد، کلسترول خون را افزایش میدهد و به دلیل فیبری که دارد معده را زود پر کرده و باعث میشود فرد احساس گرسنگی نداشته باشد. پیازچه را میتوان به صورت خام در انواع سالادها و یا به صورت پخته و سرخ شده در انواع پلوها و خورشها استفاده کرد. از دیگر فواید درمانی پیازچه میتوانیم بگوییم پیازچه مانند یک مسکن طبیعی عمل میکند و در آرامش و رفع استرس موثر است. استفاده از پیازچه به همراه غذا و یا در غذاها باعث میشود که هضم چربیها به راحتی انجام شود. اگر مقداری چربی غذا افزایش یافته باشد با مصرف مقداری پیازچه میتوانید از ذخیره چربیهای اضافه و مضر در بدن جلوگیری کنید.
مواد لازم
پیازچه: ۵۰۰ گرم
مرغ چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
سس سویا: ۲ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
زنجفیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
کره:۵۰ گرم
مراحل پخت
ابتدا برنج را آب کش کرده و سپس آن را دم کنید.
وقتی برنج در حال دم کشید ن است، مرغ چرخ کرده را با مقداری فلفل به همراه مقداری از فلفل دلمهای رنده کنید و سپس آن را خوب ورز دهید.
سپس گلولههای کوچکی درست کرده و در تابهای بیندازید و کره را به مواد اضافه کنید.
مرغها را در کره تفت دهید.
زیر شعله را کم کنید تا گلولههای مرغ به مقدار کافی تفت داده شود.
سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجبیل تازه را در آن رنده کنید.
پیازچهها را تا انتها برش دهید و آن را با کره تفت دهید تا آماده شود.
بعد از اینکه مرغ دم کشید آن را در دیس بکشید.
پیازچههای با کره تفت خورده را هم بر روی برنج اضافه کرده و لابه لای آن بریزید.
درآخر قطعات مرغ را اضافه کنید.
در پایان فلفل دلمهای را به پلو اضافه کنید و محلول زعفران را روی آن تزئین کرده و سرو نمایید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/