او افزود: متاسفانه از زمان شیوع ویروس کرونا و تعطیلیهای پیاپی اقدامی برای بازرسی از سوی فرمانداری شهرستان از باشگاههای بدنسازی شهرستان و شیوه کارکرد و رعایت پروتکلهای بهداشتی آنها برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا انجام نشده است.
او با بیان اینکه متاسفانه ۸۰ درصد از باشگاه داران ملایری مستاجر هستند، اظهار کرد: تعداد زیادی از آنها در معرض ورشکستگی کامل قرار گرفته اند و تا کنون هم چندین نفر از باشگاه داران برای جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر اقدام به فروش تجهیزات و جمع آوری باشگاههای خود کرده اند.
رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام ملایر گفت: تنها راه حل این مشکل و جلوگیری از ورشکستگی کامل باشگاه داران، نوبت بندی کردن زمان فعالیت مردم در باشگاهها و پذیرش محدود ورزشکار با توجه به مساحت و فضای هر باشگاه است.
فخار افزود: در صورت موافقت با این طرح ما حاضریم روزانه به صورت موردی به همراه نمایندگانی از فرمانداری و اداره ورزش از باشگاهها بازدید و در صورت رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی ا سوی باشگاهها ، این مراکز بسته شوند.
او گفت: در صورتی که به زودی برای حل مشکلات باشگاه داران و پرداخت تسهیلات به آنها اقدام فوری نشود، اکثر باشگاههای بدنسازی شهرستان راهی بجز جمع کردن و فروش تجهیزات ورزشی خود ندارند.
در ۳۰ باشگاه بدنسازی مردان و ۱۰ باشگاه ویژه بانوان در شهرستان ملایر ۲ هزار ورزشکار عضویت دارند .
ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت هم در مصاحبهای گفته بود: بسیاری از مراکز بدنسازی استانداردهای لازم را ندارند و بازگشاییها به دلیل تراکم جمعیتی که در اینگونه مراکز وجود دارد میتواند خطر ساز باشد، متاسفانه در مراکز بدنسازی وسایل متعدد ورزشی کنار هم قرار گرفته اند، این سالنها رختکنها و فضای دوش گرفتن کوچکی دارند و از تهویههای نامناسبی برخوردار هستند و باید اذعان داشت که بیماری از راه تنفس منتقل میشود.
با توجه به اعلام وزارت بهداشت باشگاههای ورزشی در گروه پر خطر امکان انتقال ویروس کرونا قرار گرفته اند، اما باید برای شروع به کار آنها و جلوگیری از ورشکستگی باشگاه دارن هم چاره اندیشی کرد .
انتهای پیام/ا