دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: میوه و سبزیهای رنگی به خصوص به رنگ قرمز، بنفش و سبز تیره مانند آلبالو، انگور سیاه و قرمز، آلو سیاه، توت فرنگی، کلم قرمز، برگ تربچه و اسفناج حاوی حجمی بالا از آنتی اکسیدانها هستند که مصرف هر یک از آنها در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی عروقی و انواع سرطان موثر است.
بیشتر بخوانید
احدی گفت: رنگ قرمز شفاف و غلیظ آلبالو تنها برای جذابیت و زیبایی نیست، بلکه به علت وجود میزان زیادی از آنتوسیانین ها است.
او افزود: آنتوسیانین ها، نوعی آنتیاکسیدان هستند که میتوانند با آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد مقابله کنند و مانع از استرس شوند.
دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به اینکه آلبالو سرشار از مواد مغذی مهمی مانند فیبر، کاروتنوئیدها، ویتامین C و پتاسیم است، گفت: این میوه تابستانی جزو میوه های کمکالری محسوب میشود.
انتهای پیام / ر .ش