به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ساندویچ فاهیتای مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۷۰۰ گرم
فلفل قرمز (پودر شده): ۲ ق چ
زیر (پودر شده): یک و یک دوم ق چ
پاپریکا: یک ق چ
تخم گشنیز: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل دلمهای قرم: ۱ عدد
فلفل دلمهای سبز: ۱ عدد
فلفل دلمهای زرد: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
روغن زیتون: ۳ ق س
آب لیموی شیرازی تازه: ۲ ق س
برگ گشنیز (خرد شده): ۳ ق س
نان تورتیا: ۸ عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. ابتدا دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و سینی فر را با اسپری روغن چرب کنید. فلفل قرمز، زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲. فلفل دلمهای و پیاز را باریک برش داده و در سینی فر پخش کنید. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و روی فلفلها قرار دهید. سیر ریز خرد شده و مخلوط چاشنیها را اضافه کنید روغن زیتون را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
۳. سینی را حدود ۱۸ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد (پس از گذشت نیمی از زمان پخت، مواد را مخلوط کنید). نانهای تورتیا را در فویل بپیچید و در ۵ دقیقه آخر پخت مواد را در فر قرار دهید تا گرم شوند.
۴. آب لیمو ترش را روی مخلوط مرغ بریزید و برگ گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط مرغ را در نانهای تورتیا سرو کنید.
منبع: ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/