به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رنگینک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
۲۰۰ گرم کره رو داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کن.
۲۲۰ گرم آرد رو به کره اضافه کن، روی حرارت ملایم مرتب هم بزن تا طلایی بشه، حواست باشه نسوزه.
۱ قاشق مربا خوری پودر دارچین و نصفِ قاشق چایخوری پودر هِل رو اضافه کن و کمی تفت بده.
شعله رو خاموش کن و اجازه بده کمی سرد بشه.
خرماها رو (به اندازهیِ ظرفت) ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل آبِ گرم بگذار تا پوستشون رو به راحتی جدا کنی، هستههای خرما رو هم در بیار و بعد داخلشون رو با مغزِ گردو پُر کن.
بیشتر بخوانید
نصفِ ترکیبِ آرد و کره رو بریز داخل ظرف و با پشت قاشق یکنواخت پخش کن.
خرماها رو روی مخلوط آرد با فاصلهیِ خیلی کم از هم قرار بده جوری که به دیوارهیِ ظرف نچسبن.
بقیهی مخلوط آرد و کره رو روی خرماها بریز و پخش کن. خرماها پوشیده بشه. برایِ لایهی آخر به اندازه دلخواهت پودر پسته بریز.
۲ ساعت بگذار داخل یخچال تا خوب سرد و سفت بشه.
نوش جونتان
منبع: khoshmazegani
انتهای پیام/
اصلا خودم براتون می زارم.
یک استکان روغن توی ماهیتابه بریزید روغن که داغ شد دو تا استکان آرد اضاف کنید. و آرد رو هم بزنید تا نسوزه. وقتی آرد قهوه ای تیره شد زیرش رو خاموش کنید و بزارید خنک شه. بعد هم یه بشقاب کوچیک بردارید و رطب [خرمای تازه] رو توی ظرف بچینید و البته می تونید هسته رطب رو در بیارید و جاش گردو یا هر مغز دیگه بزارید.
بعد که رطب رو توی ظرف چیدید آرد روش بریزید.
نمی خواد بزارید توی یخچال به قول ما جنوبیا گرماگرم بخورید.
نوش جان
راستی پیمانه ها رو همین جوری گفتم شاید اندازه اش درست نباشه. کار چشمی بهتر جواب می ده دست به کار شید
نمیدونم گذاشتن خرما تو آب گرمو از کجا اورده
ه