سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی مضر برای مغز

مطالعات متعدد نشان داده‌اند که یک رژیم غذایی سرشار از چربی‌های ترانس به تضعیف حافظه، زوال شناختی، و خطر بیشتر ابتلا به بیماری آلزایمر منجر می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  افرادی که بیشتر فعالیت‌های ذهنی انجام می‌دهند باید دور مواد غذایی مثل مارگارین، مایونز و غذا‌های نیمه آماده را خط بکشند، این مواد به دلیل داشتن محتوای چربی‌های ترانس اثر بدی روی غشای سلولی دارد، این چربی‌ها سفت می‌شوند و اجازه عبور اکسیژن را نمی‌دهند که این بزرگ‌ترین خطر برای رساندن مواد مغذی و اکسیژن به مغز است.


بیشتر بخوانید


استفاده بیش از حد کربوهیدرات‌هایی که سریع جذب می‌شود مناسب این افراد نیست. این کربوهیدرات‌ها در موادی مانند قند، شیرینی و محصولات آرد، نان و ماکارونی وجود دارد و منجر به تجمع چربی می‌شود، به همین دلیل بدن حساسیت خود را به انسولین از دست می‌دهد. گلوکز جذب نشده در خون باقی می‌ماند و شروع به از بین بردن رگ‌های خونی می‌کند و کلسترول آزادانه در خون حرکت می‌کند و به نوبه خود، تبدیل به پلاک می‌شود که در جریان خون طبیعی تداخل ایجاد می‌کند و میزان اکسیژن وارد به مغز را کاهش می‌دهد.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.