سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ژله خرده شیشه پاپیونی + دستور تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ژله خرده شیشه پاپیونی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله خرده شیشه پاپیونی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

برای تهیه خرده شیشه های این دسر احتیاج به ۴ طعم ژله است.

هر طعم ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنیدهم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آبجوش حل شود.

ژله های بن ماری شده رادر ظرف‌های مورد نظر بریزید و به مدت ۲ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاببندد‌.

برای قسمت سفید از پاناکوتا استفاده کنید. توجه داشته باشید پاناکوتا کاملا باید سرد شود.

برای قسمت پاپیونی باز هم از پاناکوتا استفاده کردم و رنگ خوراکی اضافه کردم رنگ را به دلخواه خودتان میتونید انتخاب کنید. حالا سراغ ژله های داخل یخچال بروید مطمئن شوید که کامل بسته شده اند آن‌ها را از یخچال خارج کنید و با چاقو برش بزنید بعد هر ۴ رنگ را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال بگذارید.

قالب را با کمی روغن چرب کنید و پاناکوتا رنگی را در داخل پاپیون بریزید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید بعد از آن مقداری از پاناکوتا را روی قالب بریزید و مجدد قالب را در یخچال بگذارید تا ببندد بعد از بسته شدن پاناکوتا، ژله های خرده شیشه را داخل قالب بریزیدو مابقی پاناکوتا را روی ژله ها بریزید دسر را به مدت ۴تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

منبع:deser_doon

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.