سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۸ طرح اقتصاد مقاومتی تا پایان سال جاری در اصفهان اجرا می‌شود

استاندار اصفهان گفت: تا پایان سال جاری دست کم ۱۸ طرح اقتصاد مقاومتی از جمله مصرف بهینه آب در این استان اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عباس رضایی استاندار اصفهان در چهل و هفتمین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی در سالن اجتماعات استانداری افزود: مهم‌ترین مصوبه امروز این جلسه ارائه ۱۸ طرح اقتصاد مقاومتی در رسته‌های مختلف بود.

او ادامه داد: ۱۲ طرح از این تعداد مورد تایید و تصویب قرار گرفت و ۶ مورد دیگر هم تا پایان هفته آینده ارائه می‌شود تا این طرح‌ها در قالب اقتصاد مقاومتی و در کشور اجرا می‌شوند.

استاندار اصفهان اظهارکرد: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف از جمله مصرف بهینه آب، استفاده از پساب، افزایش تولید و افزایش بهره وری در قالب اقتصاد مقاومتی ارائه شده است.

او تصریح کرد: مردم، ولی نعمت ما بوده و صاحب انقلاب و مملکت هستند، بنابراین تمامی مسوولان باید در جهت خدمت به مردم گام بردارند.

رضایی با بیان اینکه زمانی که جلسه اقتصاد مقاومتی برگزار می‌کنیم باید بر مبنای تعاریف آن عمل کنیم، ادامه داد: در شرایط خاص کنونی ما در مقابل مردم مسوولیت داریم، از این رو باید مفهوم اقتصاد مقاومتی را درک کرده و طرح‌ها را بر آن اساس پیش ببریم.

او ادامه داد: بینش و عزم دولت این است که در اجرای فرامین مقام معظم رهبری با تعامل با دیگر قوا کار و تلاش را ارائه کند.

استاندار اصفهان با اشاره به طرح کاهش نیترات زدایی از آب آشامیدنی، افزود: مبنای کار ما در این راستا مبنای علمی و عملی است به همین دلیل نمونه‌ای از این موضوع توسط جهاد دانشگاه صنعتی ارائه شد.

او گفت:، اما طرح نیترات زدایی از آب آشامیدنی توسط جهاد دانشگاهی ایراداتی داشت، زیرا اگر این طرح ذیل اقتصاد مقاومتی فعالیت می‌کند پس نباید وابستگی داشته باشد.

رضایی اضافه کرد: از این رو طرح جهاد دانشگاه صنعتی پذیرفته شد به شرط آنکه در قسمت فیلتر و نانو فیلتر به صورت داخلی و بومی سازی اقداماتی صورت بگیرد تا در صرفه جویی و مصرف بهینه آب اقداماتی صورت بگیرد.

او خاطرنشان کرد: به همین جهت کارگروهی متشکل از جهاد کشاورزی، محیط زیست، آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای تشکیل شود تا مشخص شود جهاد دانشگاهی بدون وابستگی‌ها می‌تواند این طرح‌ها را اجرا کند.

او با بیان اینکه نگرش مدیران حایز اهمیت است، اظهارداشت: باید این نگرش در زمینه راه اندازی کارها، تسهیلات امور، احترام به مردم و اجرایی کردن جهش تولید باشد.

به گفته استاندار اصفهان، نوآوری و خلاقیت از مدیران و بدنه اداری و کارشناسی استان اصفهان انتظار است که می‌تواند به جهش تولید و حل مشکلات منجر شود.


تفکر و تدبر لازمه تحقق جهش تولید است


معاون اسبق توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: برای تحقق جهش تولید باید ابتدا تفکر، تدبر، تکریم، کار، اقدام، وفا، آموزش و محبت رخ دهد.

سید ابوالفضل رضوی با اشاره به جهش تولید و راه‌های برون رفت از مشکلات، تصریح کرد: افزایش کمی محصول و فراهم کردن نیاز‌های اصلی و حیاتی توسط جامعه مستقل از الزامات حل مشکلات موجود است.

به گفته او جامعه مستقل باید نیاز‌های اصلی و حیاتی خویش را فراهم کند، همچنین ملت مستقل نیازمند جهش اقتصادی است.

رضوی با اشاره به الزامات جهش اقتصادی، تصریح کرد: اصلاح نظام تصمیم سازی و اطلاع رسانی، فرهنگسازی کارگروهی، دیده بانی اقتصادی، بهبود رفتار با مردم، واکنش به موقع به تصمیمات اقتصادی، اطمینان سازی مردم از الزامات است همچنین ثبات تصمیمات اقتصادی منجر به جهش تولید و سپس اقتصاد می‌شود که درنهایت ما را به دریچه رشد واصل خواهد کرد.

معاون اسبق توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: بخش گیاهان دارویی و فرآوری محصولات کشاورزی می‌تواند ما را به جهش تولید نزدیک کند.

رضوی راهکار‌های مقابله با مشکلات ناشی از کرونا را تشکیل کمیته‌ای متشکل از سازمان صنعت، معدن و تجارت، کار و رفاه اجتماعی، فنی و حرفه‌ای، واگذاری شرکت‌ها و دارایی‌های در اختیار دولت و نهاد‌ها اعم از شرکت‌ها، ساختمان‌ها و اراضی ملی با اطمینان و اعتماد کامل، پرداخت وام‌های مورد نیاز شرکت‌ها در کوتاه‌ترین زمان، توجه ویژه به شرکت‌های استارت آپ و جوانان، شناخت دقیق و سریع شرکت‌های فعال (مردمی و عمومی) و دارای تولید محصول مورد نیاز کشور و صادرکنندگان دانست.

او تصریح کرد: تا زمانی که اداره اقتصاد در دست دولت باشد مشکلات اقتصادی حل نمی‌شود بلکه مردم باید این موضوع را مدیریت کنند.

معاون اسبق توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: باید دیپلماسی اقتصادی ما فعال شود، تا زمانی که تنها به درون زایی فکر کنیم باز هم مشکل اقتصاد در کشور جدی خواهد بود.

او بیان کرد: برای رسیدن به نرخ رشد اقتصادی مطلوب باید دخالت حداکثری مردم، برنامه ریزی برای حضور فعال، موثر و مفید مردم، تشکیل شرکت‌های توسعه ای- مشاوره‌ای در هر استان، کوچک شدن دولت، بزرگ شدن بخش خصوصی، دخالت عملیاتی و اجرایی مردم در اقتصاد و برنامه ریزی برای عدالت آموزشی و عدالت توسعه‌ای را شاهد باشیم.


انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.