سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک نسکافه بهمراه کارامل پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ تخم مرغ همدمای اتاق
وانیل
۱ پیمانه شکر
کمی بیشتر از نیم پیمانه، روغن مایع
۱ پیمانه شیر ولرم
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
۲ قاشق چایخوری نسکافه
گردو درشت خرد شده (اختیاری)


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

برای کیک، تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین، در طرفی، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین.

برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه‌ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین.

منبع: istgahe shekam

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.