در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر لیوانی شیرعسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر لیوانی شیرعسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

لایه اول:ژله انگور ساده

لایه دوم:پودر ژله انگور رو با‌ یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم و بن ماریش کردم، وقتی سرد شد،‌یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده بهش اضافه کردم و با همزن دستی خوب هم زدم که کاملا مخلوط بشن، آروم روی لایه قبلی ریختم.

لایه سوم: شیر عسلی (نیاز به جوشیدن نداره)
شیرگرم یک و نیم لیوان
خامه صبحانه (صورتی)‌ یک بسته
آب سرد‌ یک لیوان
پودر ژلاتین٣ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه دسر هلو


طرز تهیه کرم شیرعسلی

آب سرد رو تو ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین رو روی اون بپاشید و بزارید تا پودر ژلاتین مرطوب بشه و بعد بن ماریش کنید تا ذراتش حل بشه. (درآخر وانیل رو به ژلاتین اضافه کنید)
شیر گرم رو کم کم به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید و بعد محلول ژلاتین رو با شیرعسلی مخلوط کنید، در ادامه خامه صبحانه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
یکم که خنک شد مایع رو آروم روی لایه قبلی میریزیم و میزاریم که ببنده.
من برای تزئین روش خامه فرم دادم (رنگ خوراکی قرمز و آبی مخلوط زدم که رنگ بنفش پیدا کنه و زیاد همش نزدم که طیف رنگی داشته باشه) و به کمک قیف و ماسوره ٢d، خامه زدم و روش انگور گذاشتم.

نوش جان

منبع: cake deser online

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.