سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میوه‌هایی که برای لاغری معجزه می‌کنند

در این مطلب خاص‌ترین میوه‌هایی که مصرف آن‌ها به طور روزانه، منجر به پیشگیری از چاقی می‌شود، معرفی شده‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آنتوسیانین موجود در برخی میوه‌ها که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، ممکن است به پیشگیری از اضافه وزن کمک کند. در ادامه خاص‌ترین میوه‌هایی که مصرف آن‌ها به طور روزانه، منجر به پیشگیری از چاقی می‌شود، بیشتر معرفی شده‌اند:

سیب‌ها: سیب سرشار از فلاونوئید‌ها و غنی از فیبر است. مصرف روزانه سیب برای کاهش وزن اهمیت زیادی دارد. برای بهره بردن از مزایای سلامتی سیب، آن را با پوست بخورید، چون بیشترین میزان آنتی اکسیدان و فیبر این میوه در پوستش گنجانده شده است. مصرف سیب منجر به بهبود کنترل قند خون می‌شود و در نتیجه شما کمتر هوس مصرف غذا‌هایی را می‌کنید که خاصیت چندانی ندارند.


بیشتر بخوانید


توت فرنگی: همتای زغال اخته است و به حفظ وزن سالم کمک می‌کند. توت فرنگی نیز سرشار از آنتوسیانین بوده و مصرف یک فنجان از آن در روز به همراه ماست کم چرب یا بلغور جو، پیشنهاد می‌شود. وقتی صحبت از مصرف زیاد میوه می‌شود، نگرانی از اضافه وزن ناشی از فروکتوز موجود در آن‌ها وجود دارد، اما میوه‌هایی مانند سیب سبز، گلابی، انواع توت مانند تمشک، توت فرنگی و بلوبری به بهترین میوه‌ها برای کاهش وزن هستند ضمن این که قند کمتری نسبت به سایر میوه‌ها دارند.


بیشتر بخوانید


زغال اخته: سرشار از آنتوسیانین‌ها و پلیمر‌های فلاونوئید است. به طوری که یک چهارم فنجان از این میوه، ۱۰ میلی گرم آنتوسیانین به بدن می‌رساند. هنوز مشخص نیست چرا فلاونوئید‌ها باعث کاهش وزن می‌شود، اما به گفته محققان ثابت شده مصرف روزانه این میوه، شما را دچار احساس سیری کرده و از پرخوری جلوگیری می‌کند.

گلابی: این میوه نیز دوز سالمی از پلیمر‌های فلاونوئید را دارد و فیبر بالای موجود در آن منجر به احساس سیری طولانی مدت می‌شود. درست مانند سیب، گلابی را نیز باید با پوست بخورید تا از بیشترین منافع سلامت آن سود ببرید.

فلفل: تعجب نکنید، چون فلفل‌ها هم جزو میوه‌ها هستند و البته جزو سالم‌ترین آن‌ها که می‌توانند نقش مهمی هم در کاهش وزن داشته باشند. ترکیبی به نام کپسایسین موجود در فلفل منجر به تبدیل چربی‌های سفید به چربی‌های قهوه‌ای انرژی‌سوز در بدن می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: میوه ، لاغری ، رژیم غذایی ، چاقی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.