مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۶۰ گرم
وانیل۱/۴ ق چ
روغن مایع ۲۰ گرم
اب جوش ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰
ارد ۸۳ گرم
ب پ نصف ق چ من بکینگ پودر نریختم
آب نارگیل یا شیر نارگیل ۱۴ گرم
فقط کف قالب کاغذ لازم داره.
بیشتر بخوانید
برای مرطوب کردن:
شیر ۱ لیوان یا اب نارگیل یا شیر نارگیل
کرم:
شیر ۲۲۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آرد ۳۰ گرم
نشاسته ۴۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
وانیل کمی
رویه:
پودر نارگیل
سفیده وزرده رو جدا میکنیم. سفیده هارو فرم میدیم زرده وانیل وشکرو میزنیم تاحجمش ۲ برابر بشه.
آب جوش رو اضافه کرده هم میزنیم. روغن مایع اضافه کرده هم میزنیم. آب نارگیل یا شیر نارگیل به همون میزان رو اضافه کرده هم میزنیم.
آرد وب پ ۳ بار الک کرده وبا پودر نارگیل به مواد اضافه میشه.
در اخر طی ۳ مرحله سفیده اضافه و فولد میشه.
۱۷۵ درجه ۲۵ -۲۰ دقیقه. قالب.
فقط کف قالب کاغذ لازم داره.
طرز تهیه:
نارگیل رو بعد از اندازه گیری اسیاب کنید.
در یک قابلمه شیر، شکر، آرد، نشاسته میریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت گذاشته و تند تند هم میزنیم .
وقتی به غلظت لازم رسید میپزیم از حرارت برداشته و میگذاریم ولرم شود خامه و وانیل را ریخته و با میکسر هم میزنیم (من مقداری پودر نارگیل هم میریزم.)
وقتی کیک پخته شد از حرارت برمیداریم میگذاریم خوب سرد شود وقتی سرد شد با خلال دندان رویش را سوراخ سوراخ میکنیم رویش شیر میریزیم کم کم میریزیم که به همه جایش برود بیست دقیقه همینطوری بماند.
سپس رویش از کرمی که آماده کردیم میریزیم و سطح آنرا صاف میکنیم و در اخر پودر نارگیل.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/