مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامهای یا هر پنیر سفید دیگر یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر ۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا؛ فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم میزنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست آید، خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم.
سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم میکنیم. با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ میکنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/