به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترایفل کلاسیک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ _کیک اسفنجی یک عدد
۲ -مارمالاد به میزان لازم و یا خامه فرم گرفته
۳ - پودر ژله دو بسته
۴ - خامهی فرم گرفته ۳۰۰ گرم
۵ - کمپوت هلو یک بسته (یا میوه تازه و دلخواه)
۶ - پودر کاستارد ۶۰ گرم
۷ - شکر ۱۲۰ گرم
۸ - شیر ۵۰۰ میلی لیتر
۹ - کره ۵۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
کیک اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید (من خامه زدم) و لایه دومرا روی آن قرار دهید.
کف ظرف مورد نظر به صورت یک تکه یا تکه تکه شده بچینید.
ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم).
سپس روی کیکها بریزید، و در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره.
در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زیر آماده کنید.
شکر و پور کاستارد را در قابلمه ریخته، شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
حال کرم خنک شده را روی ژلهی بسته شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
در نهایت با خامه، کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید.
این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواهتون و یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.
نکته:
۱_میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژلهای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنید اما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر میپسندم البته بازمتکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکههای کیک بریزید.
۲_اندازه لایهها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
منبع: deser hamejoore
انتهای پیام/