به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حلوای پسته را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سفید ۱ لیوان
پودر پسته ۳/۴ لیوان
پودر قند ۳/۴ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
پودر هل ۱ ق چ
کره ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
رنگ خوراکی سبز چند قطره
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در تابه اى ریخته و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوى خامى آرد گرفته بشه ولى رنگ آن تغییرى نکنه. (حدود ٥-٦دقیقه)
کره آب شده و روغن رو هم به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا روغن به خورد آرد رفته و تفت بخوره حدود ٦-٧ دقیقه، اما تا جایی که رنگش تغییر نکنه.
حالا تابه رو از رو شعله بر میداریم و پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه و در آخر مخلوط آب و گلاب رو میریزیم و آنقدر هم میزنیم که به سفتی مورد نظرمون که حالت خمیری داره برسه.
پیشنهاد میکنم حتما به حلواتون رنگ سبز خوراکی اضافه کنید تا حلوا رنگ سبز خوش رنگتری بگیره چند قطره رنگ سبز خوراکی به گلاب بزنید بعد به موادتون اضافه کنید.
منبع: ashpazi ba.ma
انتهای پیام/