سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوکی با شکلات چیپسی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکی با شکلات چیپسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکی با شکلات چیپسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ ق چ
بکینگ‌پودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
همه مواد خشک را از الک رد کنید.
کره نرم ۸۵ گرم
تخم مرغ (کوچک) ۱ عدد
شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم
شکر سفید ۲۵ گرم
وانیل مایع ۱/۲ ق چ
شکلات چیپسی ۱/۲ پیمانه
(من از شکلات چیپسی نسوز استفاده کردم)


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

مواد خشک را الک کنید و کنار بگذارید.
کره نرم و شکر‌ها را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
روی خمیر را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر گلوله‌های یکسانی بردارید (یا با اسکوپ بستنی خمیر را جدا کنید) و با فاصله در سینی (با کاغذ روغنی) قرار دهید.
کوکی را در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید.(فقط حرارت پایین فر)
فر برقی (با فن روشن) دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه. بستگی به اندازه کوکی و دمای فرتون داره.
دقت کنید این کوکی بافت نرمی داره و اگر بیشتر تو فر بمونه خشک میشه.

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.