به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکی با شکلات چیپسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سفید قنادی ۱۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ ق چ
بکینگپودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
همه مواد خشک را از الک رد کنید.
کره نرم ۸۵ گرم
تخم مرغ (کوچک) ۱ عدد
شکر قهوهای ۵۰ گرم
شکر سفید ۲۵ گرم
وانیل مایع ۱/۲ ق چ
شکلات چیپسی ۱/۲ پیمانه
(من از شکلات چیپسی نسوز استفاده کردم)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
مواد خشک را الک کنید و کنار بگذارید.
کره نرم و شکرها را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
مواد خشک الک شده را اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
روی خمیر را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر گلولههای یکسانی بردارید (یا با اسکوپ بستنی خمیر را جدا کنید) و با فاصله در سینی (با کاغذ روغنی) قرار دهید.
کوکی را در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید.(فقط حرارت پایین فر)
فر برقی (با فن روشن) دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه. بستگی به اندازه کوکی و دمای فرتون داره.
دقت کنید این کوکی بافت نرمی داره و اگر بیشتر تو فر بمونه خشک میشه.
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/