سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ران مرغ با سس در فر + روش تهیه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ران مرغ با سس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با خواباندن ران مرغ بدون پوست در مواد طعم دهنده به مدت طولانی و پختن آن در فر، ران مرغ آبدار با طعمی عالی و بافتی برشته خواهید داشت. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه ران مرغ با سس آشنا شوید.

مواد لازم:
۱۰عدد ران مرغ کامل

مواد لازم سس:
۴حبه سیر
۱ق چای خوری آویشن
۱ونیم ق مرباخوری پودر فلفل قرمز
۱ق چایخوری فلفل سیاه
نمک (مقدارش دلخواه)
۲ق سوپخوری ماست
۲ق سوپ خوری سس مایونز
۴ق سوپخوری روغن زیتون یا روغن مایع


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ران‌ها را خوب بشورید، اجازه بدید آب ران‌ها کاملا برود، با چاقوی روی ران‌ها خط بیاندازید.
برای سس سیر رنده شده، ماست، مایونز، روغن زیتون و فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر وقت دارید در یخچال به مدت ۱ساعت قرار دهید. من ۳/۴ساعت در یخچال استراحت دادم.
حتی می‌توانید یک شب زودتر در سس بخوابانید، اگر وقت ندارید در سینی فر بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۳۵درجه تا زمانی که طلایی شوند و خوب رنگ بگیرند بپزید و وقتی گرم است سرو کنید. نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
مرضیه
۲۲:۲۰ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
من زیاد درست می کنم خیلی هم خوشمزه میشه.
مریم
۲۱:۳۷ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
عالیه خداکنه همه پول داربشن وبخورن وبپاشن
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
گرانه گررراااان
ناشناس
۱۴:۴۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
ران یا راننده قاطی کردی برادر
ناشناس
۱۳:۲۳ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
کی میتونه مرغ بخوره تو این گرونی
ناشناس
۰۲:۲۹ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
عالی متشکریم
ناشناس
۰۰:۲۰ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
مرغ تو فر درست نکنید بد مزه میشه فقط ذغال
ناشناس
۰۰:۲۰ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
مرغ تو فر درست نکنید بد مزه میشه فقط ذغال
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
گرانه